© 2003 Mp3Doctor
     Alla rättigheter förbehållna.

 

MP3Doctor Recensioner - Omdömen Mp3Doctor

 

---

MP3 Doctor är utmärkt för mig

Inskickad av Ravindar on Tis, 2007-08-14 11: 12.
Författarens Produkt ranking:
Användarvänlighet:
Ljudkvalitet:
Effektivitet:
Hjälp / Support:
Fördelar:
Utmärkt inställning med en lättanvänd funktion linje upp.
Nackdelar:
Karaoke fungerar inte på vissa komplexa vokala mönster.
recension:

Läkare, läkare, åh uttrycket som är så starkt sätta på något som kan "så att säga" fixa något. När jag går till läkaren kontor jag vill mitt problem fast. Jag vill inte betala och ta emot råd som inte fungerar.

Detta program är MP3 Doctor Jag känner mig som en riktig läkare. När jag nyligen hämtat och använt detta program på min kompis dator jag fann det mycket enkelt och lätt att använda. Totalt för under $ 20 dollar jag kunde redigera, fixa, remix hastighet upp, sakta ner eller till och med göra en del karaoke med sin sång remover. Missförstå mig inte fel!

Detta program kommer att göra de flesta av dessa saker top notch, men du får vad du betalar för. Förvänta dig inte någon remix rekord studio som kommer att göra det till klubbarna eller användas som takten i en ny rap låt! Det är inte vad detta program tänkt att vara. Det är tänkt att användas för att redigera dina filer hemma eller om du har en DJ verksamhet. Redigera låtar, remix låtar, sakta ner låtar, inte helt skapa nya mästerverk.

MP3 läkare inte bara tillåter användaren att redigera spåren genom att klippa, lägga till, eller provtagning delar. En riktigt snygg funktion som jag absolut älskade just den här program var dess förmåga att ändra tempot (hastigheten) av låten utan att ändra tonhöjden (sång högre eller lägre med hastigheten förändring).

Denna funktion ger jag en A + + + + eftersom jag själv är en DJ och har varit en i över 6 år nu och jag uppskattar att kunna påskynda eller fördröja en låt utan att det låter som de chip munkarna. Ridin 'dirty låter inte bra när sjöng i gänget, Lita på mig! Sammantaget Som rubriken på min recension! En anständig MD

En läkare ute i världen i dag är inte Gud! Vänligen förväntar sig inte detta program till. MP3 läkare förtjänar förmodligen en 9 på 10 skalan bara för att det kan göra saker de flesta andra program kan inte göra för under $ 20 dollar.

Som jag sa tidigare, jag älskar tempot funktionen utan gänget! Jag använder det när jag DJ'ing att kunna blanda två låtar perfekt tillsammans som en. Du har en som är 84 BPM (slag per minut) och du har en annan som är 106 kan du få 84 till 94 och föra 106 ner för att matcha det, Åh vad en remix.

Jag gillar personligen det här programmet mycket väl har jag funnit det mycket användbart med min DJ'ing och verkligen för alla som älskar musik och älskar att röra runt med den i sin extra tid, jag tror att de skulle gilla det. För en professionell som väntar top-of-the-line prestanda, inte så mycket.

Det är en anständig VD, gör det allt det säger att det ska göra, men inte mycket mer. Inga dolda skatter här. Alla aspekter av MP3 Doctor är uppriktig, kan man redigera, ändra tempo, och ändra MP3 & WAV-filer i utvalda sätt. Detta program är en kall värt fånga för de flesta!

Slutsats:

Nysning, kyla, hosta eller bara behöver lite lapptäcke? 9 gånger av 10 i MP3 läkare kan bota dina krämpor.

Utmärkt verktyg för musikälskare

Inskickad av amitmittal77 ons, 2007-10-24 12: 43.
Författarens Produkt ranking:
Användarvänlighet:
Ljudkvalitet:
Effektivitet:
Hjälp / Support:
Fördelar:
Bra funktioner och enkel att använda.
Nackdelar:
Karaoke fungerar inte på vissa komplexa vokala mönster.
recension:

MP3 Doctor är ett utmärkt verktyg för musikälskare. Du kan göra många tror från MP3 Doctor som:

Normalisera: att använda den här funktionen kan du justera nivån på varje Mp3 eller WAV att standardisera alla dina filer.
Trim: att använda den här funktionen kan du radera den ledande och slutet tystnad av en låt.
Resample: använda den här funktionen kan du justera kanaler som mono eller stereo, kvalitet som hög, medel och låg.
Utjämna: att använda den här funktionen kan du justera ljudet, atmosfären och färgen på din musik.
med MP3 Doktorn kan du Koda (från WAV till MP3) och avkoda (från MP3 till WAV)

Mp3 Doctor är det perfekta verktyget för mp3 normalizer, volym normalizer, omvandlare, Samplerkvalitet, equalizer mm.

Slutsats:

Bra verktyg för musikälskare med enkla gränssnitt. Värt att ha program som detta.

MP3 Doctor - Doctor är On-Call

Inskickad av KiahsDad on Mån, 2008-09-08 18: 35.
Författarens Produkt ranking:
Användarvänlighet:
Ljudkvalitet:
Effektivitet:
Hjälp / Support:
Fördelar:
Massor av alternativ, i allmänhet enkel att använda, Fixes MP3 är!
Nackdelar:
Vanligt ser gränssnittet, lite dyrt, kan förvirrande om du inte förstår terminologin.
recension:

Första jag märkte om denna produkt är att gränssnittet var ganska vanligt, men inte döma en "program" efter omslaget. Denna MP3 specialist kan hantera uppgiften, som någonsin det kan vara. Jag hade ett par luddiga klingande MP3s med ojämn ljudvolymen hela banan och när jag valde "Normalisera" och hittade filen var min viss låt, doktorn gick till jobbet. Det tog ungefär 2 minuter och en förloppsindikator visas återstående tid. Precis som det var min MP3 reparerad och ljuder bättre än någonsin. Jag skulle systemprestanda denna produkt till DJ: s och genomsnittliga downloaders P2P lika.

+ + Finns i Single Mode och Batch Mode + +

-Alternativ tillgängliga: -
+ Normalisera - Även ljudkvaliteten med ett enkelt klick!
+ Trim - Klipp ut alla som talar i början av spåret!
+ Återsamplaren - Filer som inte spelar? Byt till en högre bitrate!
+ Equalizer - Justera spår kvalitet
+ ID3 Taggar - Låter dig spara spår info (titel, album, etc.).
+ Karaoke - Ta bort sång för många timmars underhållning!
+ Tempo / Beck - Chipmunk song? eller Screwed & Chopped versioner!

+ Koda. WAV s in MP3 talet! & Decode MP3 talet till. WAV-talet!

+ + Den MP3 Doctor kommer att läka dina sjuka låtar på nolltid + +

Slutsats:

Utmärkt program för att rusta upp MP3 talet. Rekommenderas till människor som älskar sin musik och kvalitet är viktigt. Definitivt en tillgång till en DJ.

MP3Doctor - Uppdatering Dina MP3s har aldrig varit enklare

Inskickad av truehannah lör, 2008-09-06 04: 04.
Författarens Produkt ranking:
Användarvänlighet:
Ljudkvalitet:
Effektivitet:
Hjälp / Support:
Fördelar:
Volym Standardisering, trimning Feature
Nackdelar:
Något förvirrande gränssnitt, erbjuder karaoke-läge blandade resultat
recension:

Jag fick MP3Doctor eftersom jag var trött på alla mina mp3s med olika volym priser. Eftersom jag lyssnar på ett brett utbud av musik, från rock till klassiskt, fann jag mig ständigt behöva justera volymen på mina högtalare eller mina hörlurar så att jag kunde höra låtarna. MP3Doctor tillät mig att fixa detta. Med bara ett par klick på en knapp, + alla mina 100 låtar som jag har i min samling normaliserades. Jag behöver inte längre sitta och vänta på varje låt för att spela för att se om jag behöver justera volymen.

En annan bra funktion MP3Doctor erbjuder är möjligheten att trimma dina låtar. Massor av mina låtar hade lite tystnad i slutet, eller de läkemedel ut lite för länge med instrumenten. Du kan välja att minska dessa bitar av döda luft från din låt, så du behöver inte lyssna på det längre. Den beskärning gränssnitt MP3 läkaren var lätt att förstå. Du ställer bara baren mellan den tidsperiod den låt du vill trimma, klicka okej, och du behöver inte längre att döda tystnad i din låt. Detta är förmodligen den största funktionen MP3 Doctor erbjudanden.

Jag experimenterade också lite med karaoke inslag i MP3 Doctor. Den här funktionen gör att du kan ta bort sång från någon av dina låtar, så om du bara vill den instrumentala versionen av låten, kan du ge den här funktionen en virvel. Detta är särskilt bra för människor som deltar karaoke nätter på barer, eller om du är värd en karaoke på egen fest. De få låtar jag försökte hade blandade resultat. Från de två låtar jag använt det på, jag hittade den lättare att ta bort sången helt från hårdrock låtar, än det är poplåtar. Du kanske har blandat resultat själv. Jag tror att allt detta beror på vilken typ av musik och om sången har samma stigning av musiken eller inte.

Slutsats:

Min enda gripe om MP3 Doctor är gränssnittet. Det är mycket förvirrande att navigera genom alla funktioner och räkna ut vad du vill göra, särskilt att hitta trimning funktionen. Men när du vet där allt är, blir detta inget problem. Volymen equalizer var det svåraste för mig att räkna ut, men när jag gjorde, det erbjuds bra resultat. Över allt, skulle jag säga för alla som är trötta på att ständigt ändra volymen på deras låtar, få MP3 doktorn. Det är mycket väl värt det.

Äntligen en lösning för de musikfiler som behöver en repairment

Inskickad av KCR on Tis, 2008-07-08 13: 43.
Författarens Produkt ranking:
Användarvänlighet:
Ljudkvalitet:
Effektivitet:
Hjälp / Support:
Fördelar:
Alternativen för utjämning, putsning. Lätthet i användning, mycket låg filstorlek, kompatibla med alla operativsystem.
Nackdelar:
det kunde inte ta bort vissa ljud när spåret har sång samtidigt
recension:

Jag har aldrig trott att vi skulle få en programvara som hjälper till att trimma, kontroll eller att vara mer exakt ändra en låt. Jag älskar musik och jag hämtar många spår från Internet som ibland slutar vara illa inspelade spår. Jag har många låtar som inte är perfekt på många sätt. Några ofta har förändras volymnivåer, vissa har inte så tydliga sång och värst av allt många spår har störningar i bakgrunden. Jag brukade lyssna på de spår som de var när hämtats. Men när jag hittade MP3 Doktorn, jag trodde jag skulle ge ett försök och berätta vad, är det en mycket bra programvara. Även om det inte är bra, kan jag definitivt säga att vi inte kan ha en bättre programvara för att reparera musikfiler.

Karaoke funktion hjälper att ta bort vissa ljud från filen. Vi kan ta bort störningar som kunde ha spelats in tillsammans med spåret. Vi kan även ta bort sången och kan bara lyssna på bakgrundsmusik. Den normalizer funktionen hjälper utjämning volymen och håller volymen i samma läge hela spåret. Slutligen tonhöjd och tempo funktioner är de perfekt arbetande funktioner i programvaran. Vi kan ändra tonhöjden för hela låten håller tempot original och vi kan ändra tempo håller tonhöjd samma. Det är en stor funktion som ibland låten kan vara bra men öka tempot gör det bättre.

Även om det tar bort en del ljud, kan inte ta bort en del ljud när dessa ljud och sång hörs på samma gång.

Slutsats:

Jag har haft en bra tid med denna programvara. Även om inte en stor en, är det den bästa i sitt slag.

Slutligen träffar ett bra verktyg musikälskare

Inskickad av Hislam tors, 2008-01-17 01: 39.
Författarens Produkt ranking:
Användarvänlighet:
Ljudkvalitet:
Effektivitet:
Hjälp / Support:
Fördelar:
När du lär dig att använda detta program, blir det ett utmärkt verktyg för någon.
Nackdelar:
Det finns ingen handledning så räkna ut hur man arbetar här grejen var en stor smärta för mig. Det skulle också kunna vara lite fler funktioner. Hjälp och stöd kunde ha varit bättre.
recension:

MP3 Doctor är ett unikt redigering verktyg som tillåter användaren att redigera låtar till belåtenhet. För abour $ 20 dollar det här är det bästa blir det. Även om det inte saknas vissa funktioner, ger det några andra stora program:

Trim: Den här funktionen kan du ta bort den ledande och slutet tystnad av en låt.

Utjämna: Denna funktion gör att du kan styra ljudet, kvalitet, atmosfär och färg eller struktur på din musik.

Karaoke: Används för att ta bort röster från musik. Tyvärr fungerar inte. Im försöker lista ut hur man får det att fungera.

Tempo: Detta är en ganska cool funktion. Det låter någon att påskynda en låt utan att skapa den "chimpmunk" effekt.

Även om det har några ganska fantastiska och häftiga funktioner det gör bristen på vissa områden. Det enda som jag leta efter i en produkt är hur väl deras hjälp och stöd är. Tyvärr denna produkt misslyckades Mina förväntningar. Hjälpen bara inte klippa det. Ett annat problem är Karaoke app. Den skapar och tom fil och jag kan inte göra något med det.

Även med dessa brister är den bästa musiken redaktör jag sett på ett tag.

Slutsats:

Stor musikalisk verktyg. Inget bättre att ha!

Användbart verktyg för din musiksamling

Inskickad av acorba67 ons, 2007-10-03 11: 15.
Författarens Produkt ranking:
Användarvänlighet:
Ljudkvalitet:
Effektivitet:
Hjälp / Support:
Fördelar:
Mycket intuitivt även för nybörjare
Nackdelar:
Vissa funktioner är i beta-stadiet. Kanske en konvertering funktion mellan olika format kan vara ett plus
recension:

Med MP3 läkare du kan arbeta på mp3 filer. Du kan göra många operationer som:

  • Normalisera: Här kan du justera nivån på varje Mp3 eller WAV att standardisera alla dina filer, men det ger också möjligheter att ändra den dynamiska nivå "inne" låten. Detta innebär att den låga varje del av en låt kommer att normaliseras för att höja det högsta värdet möjligt utan distorsion.
  • Trim: Här kan du ta bort den ledande och slutet tystnad av en låt.
  • Resample: Resample funktion låter dig justera KANALER (mono eller stereo), kvalitet (hög, medel och låg), bitrate och Samplerate.
  • Utjämna: Tia funktion et du styra ljudet, kvalitet, atmosfären och "färg" på din musik.
  • Ställ ID3 taggar
  • Karaoke: Är en Vocal Remover. Jag har provat det, men det fungerar inte. Det skapar en tom fil.
  • Ändra Tempo / Pitch: Tempo funktionen låter dig ändra BPM på en låt. Pitch: Funktionen låter användaren att ändra tonhöjden utan att ändra tempot i en låt

Du kan också Koda (från WAV till MP3) och Decode filen (från MP3 till WAV)

Slutsats:

Ett bra verktyg för bas mp3 funktioner

Enkla men mycket användbar

Inskickad av VCMethod on Fre, 2007-02-02 22: 02.
Författarens Produkt ranking:
Användarvänlighet:
Ljudkvalitet:
Effektivitet:
Hjälp / Support:
Fördelar:
efective, lätt att använda
recension:

Jag fick säga att mitt första intryck var inte lovande om MP3 läkare, jag trodde jag skulle kunna göra mycket dugg det orsaka gränssnittet är fult, och det såg mycket enkelt. Men när jag började använda det, jag var gratisprogrammen förvånad över hur efective det verkligen är.

Jag menar det är enkelt, men också den viktigaste, och mest använda audio redigeringsfunktioner. U kan normaliseras, trimma, sampla, u har equalizer, u kan ändra tempot i dina låtar, kan u sätta ID3 taggar. Och så långt som karaoke-funktionen, måste jag säga u cant aspekt mycket av det.

Jag menar många människor som inte har någon erfarenhet dugg ljud mjukvaror kanske tror att du kommer att ha en tydlig instrumentell på varje låt tack vare karaoke-funktionen, men det är inte fallet. Du kan använda denna funktion endast på låtar som har en enkel sång mönster.

Om du har problem dugg hastighet, volym, längd och andra enkla problem som det kan u fixa dem mycket lätt. Och kvaliteten är bra.

Slutsats:

För det priset dess en bra ljud programvara.

Enkla men mycket användbar

Inskickad av VCMethod on Fre, 2007-02-02 22: 02.
Författarens Produkt ranking:
Användarvänlighet:
Ljudkvalitet:
Effektivitet:
Hjälp / Support:
Fördelar:
efective, lätt att använda
Nackdelar:
ingenting egentligen relevant
recension:

Jag fick säga att mitt första intryck var inte lovande om MP3 läkare, jag trodde jag skulle kunna göra mycket dugg det orsaka gränssnittet är fult, och det såg mycket enkelt. Men när jag började använda det, jag var gratisprogrammen förvånad över hur efective det verkligen är.

Jag menar det är enkelt, men också den viktigaste, och mest använda audio redigeringsfunktioner. U kan normaliseras, trimma, sampla, u har equalizer, u kan ändra tempot i dina låtar, kan u sätta ID3 taggar. Och så långt som karaoke-funktionen, måste jag säga u cant aspekt mycket av det.

Jag menar många människor som inte har någon erfarenhet dugg ljud mjukvaror kanske tror att du kommer att ha en tydlig instrumentell på varje låt tack vare karaoke-funktionen, men det är inte fallet. Du kan använda denna funktion endast på låtar som har en enkel sång mönster.

Om du har problem dugg hastighet, volym, längd och andra enkla problem som det kan u fixa dem mycket lätt. Och kvaliteten är bra.

Slutsats:

För det priset dess en bra ljud programvara.

Enkla men betydelsefulla Wave Doctor

Inskickad av clickkarthi on Fre, 2007-02-02 08: 19.
Författarens Produkt ranking:
Användarvänlighet:
Ljudkvalitet:
Effektivitet:
Hjälp / Support:
Fördelar:
Enkla men betydelsefulla Wave Doctor
Nackdelar:
Inget som jag kan se
recension:

Jag har sett många ljudredigering mjukvaror, där de säger att det kommer att konvertera mp3, mitten, WAV, WMA, WOG men bara några av dem fungerar. Men Mp3 läkare så enkelt nämns som Mp3 Doctor Det är definetly en läkare för mp3 och wav-filer.

Jag har precis hämtat och installerat den, snygg design och god kompatibilitet som att öppna enstaka mp3 fil och hela mappen. Den inre läge och Batch Mode var trevligt och jag gillar Batch Mode mycket. Markering funktioner i programvaran är Karoke, Wow man även thoug Jag hämtade det som en gratis version det var underbart och mina gruppmedlemmar var förvånad över att se min karoke arbete. väl tack mp3 läkare.

Jag testade volymen normalizer, omvandlare, Samplerkvalitet, equalizer och varje sak fungerade bra och wornderful workd gjort. Det enda problemet jag står inför detta program är att de allwed bara 20 uppgift. Skojar bara.

Slutligen, om du frågar mig som är bra programvara för mp3 och WAV konverterade jag blint säga Mp3Doctor. och inte nämna dess karoke arbete.

Slutsats:

Trevlig Ansökan med enkla gränssnitt. Värt att ha program som detta.

En anständig VD för en MP3

Inskickad av MNK2007 on Tis, 2007-01-16 19: 06.
Författarens Produkt ranking:
Användarvänlighet:
Ljudkvalitet:
Effektivitet:
Hjälp / Support:
Fördelar:
Stora installation med en lättanvänd funktion linje upp.
Nackdelar:
Karaoke fungerar inte på vissa komplexa vokala mönster.
recension:

Läkare, läkare, åh uttrycket som är så starkt sätta på något som kan "så att säga" fixa något. När jag går till läkaren kontor jag vill mitt problem fast. Jag vill inte betala och ta emot råd som inte fungerar.

Detta program är MP3 Doctor Jag känner mig som en riktig läkare. När jag nyligen hämtat och använt detta program på min kompis dator jag fann det mycket enkelt och lätt att använda. Totalt för under $ 20 dollar jag kunde redigera, fixa, remix hastighet upp, sakta ner eller till och med göra en del karaoke med sin sång remover. Missförstå mig inte fel!

Detta program kommer att göra de flesta av dessa saker top notch, men du får vad du betalar för. Förvänta dig inte någon remix rekord studio som kommer att göra det till klubbarna eller användas som takten i en ny rap låt! Det är inte vad detta program tänkt att vara. Det är tänkt att användas för att redigera dina filer hemma eller om du har en DJ verksamhet. Redigera låtar, remix låtar, sakta ner låtar, inte helt skapa nya mästerverk.

MP3 läkare inte bara tillåter användaren att redigera spåren genom att klippa, lägga till, eller provtagning delar. En riktigt snygg funktion som jag absolut älskade just den här program var dess förmåga att ändra tempot (hastigheten) av låten utan att ändra tonhöjden (sång högre eller lägre med hastigheten förändring).

Denna funktion ger jag en A + + + + eftersom jag själv är en DJ och har varit en i över 6 år nu och jag uppskattar att kunna påskynda eller fördröja en låt utan att det låter som de chip munkarna. Ridin 'dirty låter inte bra när sjöng i gänget, Lita på mig! Sammantaget Som rubriken på min recension! En anständig MD

En läkare ute i världen i dag är inte Gud! Vänligen förväntar sig inte detta program till. MP3 läkare förtjänar förmodligen en 9 på 10 skalan bara för att det kan göra saker de flesta andra program kan inte göra för under $ 20 dollar.

Som jag sa tidigare, jag älskar tempot funktionen utan gänget! Jag använder det när jag DJ'ing att kunna blanda två låtar perfekt tillsammans som en. Du har en som är 84 BPM (slag per minut) och du har en annan som är 106 kan du få 84 till 94 och föra 106 ner för att matcha det, Åh vad en remix.

Jag gillar personligen det här programmet mycket väl har jag funnit det mycket användbart med min DJ'ing och verkligen för alla som älskar musik och älskar att röra runt med den i sin extra tid, jag tror att de skulle gilla det. För en professionell som väntar top-of-the-line prestanda, inte så mycket.

Det är en anständig VD, gör det allt det säger att det ska göra, men inte mycket mer. Inga dolda skatter här. Alla aspekter av MP3 Doctor är uppriktig, kan man redigera, ändra tempo, och ändra MP3 & WAV-filer i utvalda sätt. Detta program är en kall värt fånga för de flesta!

Slutsats:

Hostar, nyser, kyla, eller bara behöver lite lapptäcke? 9 gånger av 10 i MP3 läkare kan bota dina krämpor.

---

 

 

 

Mp3 Doctor | FUNKTIONER { Normalisera | Trim | Mp3 Resample | Mp3 Utjämna | Mp3 Koda
Mp3 Decode
| Singelläge | Batch-läge | karaoke | Tempo | Tonhöjd }
BESTÄLLA | LADDA NER | KONTAKTA

support@mp3software.com

© 2003 Mp3Doctor
Alla rättigheter förbehållna.